SAYGI
BRANSLAR

Ağız ve Diş Sağlığı

Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğimiz; Diş Eti Hastalıkları, Konservatif ve Endodontik Tedavi, Protez, Ağız ve Çene Cerrahisi, İmplantoloji, Dental Radyoloji ve Tomografi branşlarında hizmet vermektedir.  Kişinin yaşam kalitesini oldukça fazla etkileyen ağız, diş ve diş etlerine ait hastalıklarda uzman hekimlerimiz, çalışanlarımız ve teknolojik donanımımız ile kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz.  

Uygulanan Tedaviler

Ağız ve Diş Sağlığı kliniğimizde; diş beyazlatma, çürük tedavileri, diş eti hastalıklarının tedavisi, sabit ve hareketli protez uygulamaları başta olmak üzere ağız ve dişle ilgili pekçok probleme çözüm üretilmektedir.

Diş Eti Hastalıkları: En önemli diş sorunları arasında gelen diş eti hastalıklarında uzman doktor muayenesi gerekmektedir. Diş eti kanamaları, diştaşları ve diş eti ve ağız içinde oluşan iltihaplanmalar tedavi edilmezse, çene kemiğinin azalmasına ve sonunda diş kaybına kadar gidebilmektedir. Bu durumlarda kliniğimizde çalışan uzman doktorlarımız tarafından, hastalığa neden olan bakteri ve irritanların yok edilmesi üzerine bir tedavi uygulanmaktadır. Bu tedavide diş hekimi tarafından diştaşı temizliği yapılıp hastaya oral hijyen eğitimi verilmekte, gerekli vakalar için de dişeti hastalıkları uzmanı tarafından bazı dişeti operasyonları yapılmaktadır.

Protez: Çeşitli sebeplerle kaybedilen dişler, kişinin konuşma ve çiğneme alışkanlığını etkilediği gibi, sosyal olarak da fazlaca önem taşımaktadır. Bu tür problemlerde protez tedavisi ile hastaların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmaktayız. Sabit veya hareketli ( total veya bölümlü) olarak farklı seçeneklerde protez uygulamalarımız mevcuttur. 

SAĞLIĞINIZI YAKINDAN TAKİP EDİN!